STEG 1: VÄLJ SÄNGMODELL

STEG 2: VÄLJ KOMFORTNIVÅ

NIVÅ 1

Tryckavlastande

Tryckavlastande pocketresår som fördelar trycket jämnt över din kropp för mindre störd blodcirkulation när du sover.

Fjädrar som rör sig oberoende av varandra så att du inte störs lika mycket av när din partner rör sig i sängen.

Funktionsmaterial som andas

Exklusiva funktionsmaterial som precis som moderna sportkläder låter din kropp andas. Utbytbart och tvättbart tyg som avvisar vätska och gör det lätt att torka bort fläckar.

SÄNGAR NIVÅ 1

Ramsäng Lectus First
Kontinentalsäng Lectus Nice
Kontinentalsäng Lectus Select

NIVÅ 2

Samma som nivå 1 med följande skillnader:

Square K-pocketresår

Innehåller Lectus egendesignade pocketresår Square K-pocket som är skapad för dig som vill ha ergonomisk stabilitet men tycker om att ha en mjuk och följsam känsla närmast kroppen. Genom att fjädrarna varierar i höjd i ett rutmönster blir ytan exceptionellt följsam och avlastande. Square K-pocket ger känslan av en säng som följer kroppens minsta kurva och omfamnar dig.

SÄNGAR NIVÅ 2

Ramsäng Lectus Curve
Kontinentalsäng Lectus Impress
Ställbar säng Lectus Moon

NIVÅ 3

Samma som nivå 2 med följande skillnader:

Double K-pocketresår

Innehåller Double K-pocket som är ny teknik framtagen av oss på Lectus. Genom att vi har sammanfogat två resårer med en viss skillnad i hårdhetsgrad i överdelen kan du i lugn och ro hemma prova dig fram till vilken sida du sover bäst på. Köper du till exempel en medium i fasthet får du en bonussida med fastheten medium+, vilket är något fastare. Dessutom ger Double K-pocket en fantastisk känsla av djup i sängen och en avlastning utöver det vanliga.

Sängar Nivå 3

Ramsäng Lectus Balance
Kontinentalsäng Lectus Perfection
Ställbar säng Lectus Star

Fortfarande osäker? Besök närmaste butik eller ring oss på 0221-175 75 så hjälper vi dig!

Vill du ha en ordentlig genomgång av våra sängar kan du boka en privat sängkonsultation antingen i en av våra butiker eller direkt med oss. En av våra experter går då igenom sängarna med dig över telefon och du har möjlighet att i lugn och ro ställa alla frågor du undrar över. Ange dina kontaktuppgifter och önskad tid (vardagar 8-16.00).