Ramsängar

En ramsäng är en klassisk säng i en del, med ett enkelt och stilrent utseende. Lectus ramsängar ser enkla ut på utsidan, men har ett gediget innehåll med noggrant utvalda material och exklusiva fjädersystem. Som i alla Lectus får du fantastisk tryckavlastning för din kropp och en underbart utvilande och skön sömn.

LECTUS NICE™

LECTUS NICE™ är en något fastare och lägre kontinentalsäng, vilket kanske gläder dig som är på jakt efter en mer kompakt kontinentalsäng.

Sängen har vårt exklusiva fjädersystem med fjädrar som rör sig oberoende av varandra och följer din kropp för underbart skön avlastning.

LÄS MER

LECTUS SELECT™

LECTUS SELECT™ är uppbyggd av noggrant utvalda material för att ge dig total avslappning under natten. Pocketresår och bottenfjädrar avlastar kroppen, vilket underlättar din blodcirkulation och gör att du sover djupare. Madrassens två olika ytskikt gör att du kan välja mellan en fastare och en mjukare känsla.

LECTUS SELECT™ har vårt exklusiva fjädersystem med fjädrar som rör sig oberoende av varandra och följer din kropp för underbart skön avlastning.

LÄS MER

LECTUS IMPRESS™

LECTUS IMPRESS™ är så följsam att det är svårt att avgöra var din kropp slutar och sängen tar vid. På den ena sidan har den vändbara överdelen små höjdvariationer i vår unika Square K-pocketfjädring, vilket gör ytan fantastiskt följsam.

Lectus unika uppfinning med pocketfjädrar i olika höjd gör att sängen känns mjuk närmast kroppen och samtidigt ger ett bra stöd på djupet. Pocketresår i underdelen ger en djupkänsla utöver det vanliga.

LÄS MER

LECTUS PERFECTION™

I LECTUS PERFECTION™ samarbetar tre pocketresårer och stabil bottenfjädring för att ge en fantastisk känsla av tyngdlöshet. Sängen har vårt mest exklusiva och dubbelfjädrande pocketsystem, med en mjukare och en fastare pockteresår på de olika sidorna – vilket gör att du kan variera fasthetsgraden i sängen! 

Med pocketresår och bottendämpning i underdelen nås närmast en känsla av tyngdlöshet. Skönare kan du inte sova.

 

LÄS MER

LECTUS FIRST™

LECTUS FIRST™är uppbyggd av noggrant utvalda material för att ge dig total avslappning under natten. Pocketresår av allra högsta kvalitet samarbetar med bottenfjädrar för att du ska få så jämn tryckavlastning på kroppen som möjligt, vilket underlättar blodcirkulationen och gör att du sover djupare.

SHOPPA

LECTUS CURVE™

I LECTUS CURVE™ finns vår egen innovation – Square K-pocketresår. Tack vare att resåren har små höjdvariationer är ytan på sängen mjukt följsam så att du får en omfamnande känsla när du sover.

SHOPPA