Heaven kudde täcke
EN serie sängtillbehör som låter dig

Sova på moln

De kviltade kuddarna är handstoppade med det luftiga funktionsmaterialet Cirrus som leder fukt och ger en underbart sval och luftig känsla i sängen när du sover. Den bulliga ytan gör att materialen känns fluffiga och lätta mot din kropp när du sover.

I LECTUS HEAVEN™ vill vi ge dig känslan av att sova på moln. Precis som Lectus Air har den luftkanaler som ventilerar maddrassen när du sover. De mjuka kuddpartierna ger en underbart fluffig och mjuk känsla och de luftiga materialen gör att du alltid sover svalt och skönt. Kom lite närmare himmelriket varje natt.

Bäddmadrass Heaven Genomskärning

Bäddmadrass LECTUS HEAVEN™

INNERKÄRNA MED LUFTKANALER

LECTUS HEAVEN™ har en kärna av stående fibrer vilket är förklaringen till bäddmadrassens höga andel luft. Dessa bildar luftkanaler som pressar ut gammal luft och leder in ny när du vänder dig i sängen. Detta gör att kvalster, damm, värme och fukt kontinuerligt leds ut ur madrassen när du sover. Resultatet blir att du sover luftigt och hälsosamt i en behaglig temperatur.

Lectus Heaven bäddmadrass täcke
Heaven kudde
Heaven täcke

HELT TVÄTTBAR

Kudde, täcke och även bäddmadrass kan tvättas i 60° maskintvätt – så att du alltid kan sova rent och fräscht!

Vid 60° dör kvalster och du kan effektivt rengöra din sängmiljö, en stor fördel för allergiker eller andra som uppskattar en hälsosam sängmiljö.

Bäddmadrassen har ett fodral som kan delas i två delar så att du enklare får plats i en vanlig tvättmaskin.Bäddmadrasser för dubbelsäng kräver dock en tvättmaskin av större modell. Innerdelen av madrassen spolar du enkelt av i duschen.

Lectus Heaven bäddmadrass
Cirrus funktionsmaterial

VENTILERANDE
FUNKTIONSMATERIAL

LECTUS HEAVEN™ innehåller Cirrus™ ett modernt funktionsmaterial som bland annat använts mycket inom elitidrotten tack vare sina enastående fuktavledande egenskaper. Fukt och värme transporteras effektivt genom hålfiber ut ur sängmiljön, vilket ger en luftig och sval känsla. Dessutom motverkas uppkomsten av allergiframkallande kvalster.

690 kr750 kr

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass LECTUS HEAVEN™

6690 kr14990 kr
Slut i lager
1610 kr2390 kr