Luft är en av de viktigaste grundstenarna för att du ska sova tempererat och skönt. Därför är luft den största byggstenen i denna unika serie. Hela 95 % av Lectus Air™ består av helt vanlig, ren luft, vilket gör att du knappast kan komma närmare känslan av att sväva!

Sängtillbehör Lectus Air
EN serie sängtillbehör SÅ DU KAN sova

luftigt, hälsosamt och underbart skönt

LECTUS AIR™ består av funktionsmaterialet Cirrus som låter din kropp andas och leder fukt och värme ut ur sängmiljön när du sover. Du får en luftig och sval känsla samtidigt som uppkomsten av allergiframkallande kvalster motverkas. LECTUS AIR™-serien är ett utmärkt val för alla där en hälsosam sängmiljö är viktigt – speciellt för allergiker.

Bäddmaddrass Lectus Air innehåll

Bäddmadrass LECTUS AIR™

INNERKÄRNA MED LUFTKANALER

LECTUS AIR™ har en kärna av stående fibrer vilket är förklaringen till bäddmadrassens höga andel luft. Dessa bildar luftkanaler som pressar ut gammal luft och leder in ny när du vänder dig i sängen. Detta gör att kvalster, damm, värme och fukt kontinuerligt leds ut ur madrassen när du sover. Resultatet blir att du sover luftigt och hälsosamt i en behaglig temperatur.

Air bäddmadrass täcke
Air kudde
Ventilerande bäddmadrass Lectus Air
Air bäddmadrass tvättbar
Bäddmadrass Lectus Air tvättbar

HELT TVÄTTBAR

Kudde, täcke och även bäddmadrass kan tvättas i 60° maskintvätt – så att du alltid kan sova rent och fräscht!

Vid 60° dör kvalster och du kan effektivt rengöra din sängmiljö, en stor fördel för allergiker eller andra som uppskattar en hälsosam sängmiljö.

Bäddmadrassen har ett fodral som kan delas i två delar så att även du med dubbelsäng får plats med fodralet i en vanlig tvättmaskin. Innerdelen av madrassen kan du enkelt spola av i duschen.

Cirrus funktionsmaterial

VENTILERANDE
FUNKTIONSMATERIAL

LECTUS AIR™ innehåller Cirrus™, som är ett modernt funktionsmaterial som bland annat använts mycket inom elitidrotten tack vare sina enastående fuktavledande egenskaper. Fukt och värme transporteras effektivt genom hålfiber ut ur sängmiljön, vilket ger en luftig och sval känsla. Dessutom motverkas uppkomsten av allergiframkallande kvalster.

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass LECTUS AIR™

4990 kr13090 kr

Lectus Air™

Täcke LECTUS AIR™

1242 kr1495 kr
590 kr650 kr
200 kr