Komfortgaranti

Är du inte helt nöjd med känslan i sängen får du byta överdelen på kontinentalsängen eller hela ramsängen kostnadsfritt och fraktfritt! Vill du uppgradera till en dyrare säng betalar du enbart mellanskillnaden. Gäller både när du köper säng hos en av våra professionella återförsäljare och online.

Spara emballaget!

Vill du kunna utnyttja komfortgarantin måste du spara orginalemballaget så att du kan använda det vid returen. Vi godkänner ej returer med eget eller bristande emballage.

Så går det till

Kontakta oss

Maila support@lectus.se eller ring 0221-175 75. Beskriv varför du inte är nöjd med din säng och ange ordernummer.

Vi rekommenderar byte

Vi hör av oss till dig och intervjuar dig kring din upplevelse av sängen för att kunna rekommendera dig ett lämpligt byte.

Vi hämtar sängen

Du packar ihop överdelen/ramsängen i orginalemballaget, sätter på fraktsedeln vi skickat till dig och bokar en dag för upphämtning med vårt fraktbolag.

Den nya skickas till dig

Den nya överdelen/ramsängen skickas till dig kostnadsfritt. Resårsystemet inne i den gamla överdelen/ramsängen återanvänds med nytt tyg som utställningssäng eller skänks till välgörenhet.

Gäller för ett byte per kund, komfortgarantin kan ej utnyttjas fler gånger. Garantin gäller ej om sängen är förstörd, har hanterats ovarsamt, är ovanligt smutsig eller på annat sätt hanterats på ett sätt som ej bedöms som normal användning. Returneras en förstörd överdel till oss kommer vi ej att ersätta den kostnadsfritt.

Gäller både för onlinekunder och hos våra återförsäljare.

Hygienprodukter såsom bäddmadrasser, kuddar och täcken ingår ej i garantin.