Rabatten dras i kassan när du lagt både säng och bäddmadrass i varukorgen.

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass silke LECTUS AIR SILK™

6690 kr14290 kr

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass LECTUS HEAVEN™

6690 kr14990 kr

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass LECTUS AIR™

4990 kr13090 kr

Bäddmadrasser & madrasskydd

Bäddmadrass LECTUS FORMA™

4990 kr13090 kr

Lectus Air Silk™

En svalkande känsla av siden – naturens eget funktionsmaterial

Upplev den svala känslan av naturlig silkesfiber i vår luftiga bäddmadrass LECTUS AIR SILK™. Silkesfibern har en naturlig förmåga att leda fukt, vilket gör bäddmadrassen underbart sval och skön.  LECTUS AIR SILK™ har dessutom tredubbla lager av den stående Lectus Air fibern, vilket ger en fyllig känsla och gör att din madrass ventileras när du rör dig i sängen. Oslagbar känsla i en av våra finaste maddrasser.

Shoppa »

Lectus Air™

Låt luft flöda genom din sängmiljö när du sover

LECTUS AIR™ serien är framtagen för att du ska sova luftigt, hälsosamt och underbart skönt. LECTUS AIR™ består av funktionsmaterialet Cirrus som låter din kropp andas och leder fukt och värme ut ur sängmiljön när du sover. Cirrus-fibern används ofta i sportkläder för sina fuktavledande egenskaper.

Shoppa »

Lectus HEAVEN™

Upplev HEAVEN varje natt.

Föreställ dig känslan av att sova på moln – det var inspirationen när vi utvecklade LECTUS HEAVEN™. De kviltade kuddarna är handstoppade med det luftiga funktionsmaterialet Cirrus som leder fukt och ger en underbart sval och luftig känsla i sängen när du sover. Den bulliga ytan gör att materialen känns fluffiga och lätta mot din kropp när du sover.

Shoppa »

Lectus Forma™

En klassiker för en stabil sömn

Forma är en klassisk bäddmadrass i följsam naturlatex. Forma är pikerad, vilket gör den extra stabil och att den snyggt ligger på plats i sängen även om du rör dig mycket. En bäddmadrass för dig som gillar en lite fastare känsla i sängen.

Shoppa »