LECTUS IMPRESS™ är så följsam att det är svårt att avgöra var din kropp slutar och sängen tar vid. På den ena sidan har den vändbara överdelen små höjdvariationer i vår unike Square K-pocketfjädring, vilket gör ytan fantastiskt följsam.

LECTUS NICE™ är en något fastare och lägre kontinentalsäng, vilket kanske gläder dig som är på jakt efter en mer kompakt kontinentalsäng. Med två noggrant avvägda resårsystem uppnås jämn och varsam avlastning över hela sängen.

Innehåll

 1. Klädsel med möjlighet till extra klädsel ovanpå
 2. Fibervadd med Cirrus
 3. Impression foam
 4. Square K-pocketresår
 5. Bultex
 6. Fibervadd med Cirrus
 7. Klädsel med möjlighet till extra klädsel ovanpå
 8. Fiberplatta med Cirrus
 9. Filtmatta 
 10. J-pocketresår
 11. Filtmatta
 12. Formstabil träram av furu

Höjd (Exkl. sängben): 51 cm

Längd: 200, 210 cm

Bredd: 160, 180 och 210 cm

Komfortnivåer: Medium eller fast 

SQUARE K-POCKETRESÅR

Square K-pocket är en speciell typ av pocketfjädring som har utvecklats av våra duktiga sängmakare på Lectus. Tack vare att resårens små höjdvariationer känns ytan exceptionellt följsam samtidigt som sängen bibehåller en stabilitet och fast känsla på djupet. Det ger en mjuk och ombonande känsla samtidigt som sängen ger ergonomiskt stöd åt din rygg. Det bästa av två världar.

Memory foam närmast kroppen

Ett Memory Foam-lager närmast kroppen förhöjer den följsamma känslan som Square K-pocket tillför.

Underbar känsla med pocketfjädrar

Mjuk ytkänsla tack vare höjdvariationer på pocketfjädrarna närmast kroppen. Dessutom en djupgående följsamhet genom pocketresår även i underdelen.

Utökad bottenfjädring

Utökad bottenfjädring i ett lager för ännu bättre tryckavlastning och mer djupkänsla i sängen.

Cirrus – material som andas

Varje Lectus innhåller de bästa materialen med innovativa egenskaper som gör att du sover luftigt, torrt och underbart skönt. Precis som moderna sportkläder, så är en Lectus säng gjord i material som andas. Cirrus är en hålfiber med fantastiskt fuktavledande och ventilerande egenskaper som används i stoppningsmaterialet i sängen. I en Lectus säng sover du därför alltid torrt och tempererat!

Förspända fjädrar

En vanlig fjäder ger ett högre tryck ju mer den trycks ihop, vilket gör att blodcirkulationen störs på ställen där du väger mest, t.ex. axlar och höfter. Lectus fjädrar är värmebehandlade och förspända, vilket ger ett mycket jämnare tryck mot kroppen så att din djupsömn inte störs på samma sätt av att du behöver röra dig. Bättre djupsömn ger bättre återhämtning och du känner dig piggare när du vaknar.

Tillverkad i Köping, Sverige

Vi är en av få sängtillverkare som fortfarande tillverkar våra sängar för hand i Sverige. Dessutom tar vi i så stor utsträckning som möjligt alla ingående komponenter, såsom fjädersystem och sängramar, från exklusiva tillverkare i Sverige. På så sätt stödjer vi både lokal produktion och kan garantera att vi håller allra högsta kvalitet i våra sängar.

Komfortgaranti – prova hemma i 100 dagar

Är du inte helt nöjd med känslan i sängen får du byta överdelen på kontinentalsängen eller hela ramsängen kostnadsfritt och fraktfritt! Gäller både när du köper säng hos en av våra professionella återförsäljare och online.

LÄS MER

Komfortgaranti – prova hemma i 100 dagar

Är du inte helt nöjd med känslan i sängen får du byta överdelen på kontinentalsängen eller hela ramsängen kostnadsfritt och fraktfritt! Gäller både när du köper säng hos en av våra professionella återförsäljare och online.

LÄS MER