Upplev Heaven varje natt – Lectus presenterar sin nya serie sängtillbehör

Sängar Lectus kudde täcke Heaven

”Vi föreställde oss känslan av att sova på moln och försökte återskapa den.”

På Stockholm Furniture and Light Fair presenteras en ny kollektion sängtillbehör från Lectus, ett litet, innovativt sängvarumärke från Köping.Kudde Lectus Heaven

Lectus har sedan starten 1997 lagt fokus på att bryta traditioner och istället utveckla nya innovationer för att kunna erbjuda sängar utöver det vanliga. Med moderna funktionsmaterial, liknande de du har i sportkläder, leds fukt och värme ut ur sängmiljön mycket effektivare – vilket gör att du sover svalt, luftigt och skönt.

Nu lanseras den senaste i raden innovationer från Lectus, sängtillbehörskollektionen Lectus Heaven Kollektionen består av bäddmadrass, kuddar och täcken med kviltade kuddar som stoppats för hand för att få sin bulliga
och fluffiga karaktär.

”Tänk dig känslan av att sjunka ner i ett mjukt och fluffigt molntäcke som omsluter dig. Vi ville kombinera den känslan med vår självventilerande teknik som gör att du sover väldigt luftigt och skönt.” – säger Therese Täcke Lectus HeavenDanielsson, vice VD på Lectus.

Lectus Heaven består av funktionsmaterialet Cirrus som förutom att effektivt leda ut fukt och värme även avvisar kvalster. Både madrassfodral, kudde och täcke går att tvätta i 60 grader maskintvätt, vilket dödar alla kvalster och gör din sängmiljö ren och mer hälsosam.

Bäddmadrassen Lectus Heaven har dessutom en innerkärna med luftkanaler som gör att luft pumpas in och ut ur madrassen när du rör dig i sömnen. Det ger en självventilerande effekt och en väldigt luftig och skön känsla.

Bäddmadrassen finns i bredderna 90, 160, 180 och 210 cm och längderna 200 och 210 cm. Kudde finns i mjuk och medium och täcke finns i enkel och dubbelvariant.

För mer information och bilder kontakta Therese Danielsson, therese.danielsson@hasta.se, 070-6603206

Lectus Sängar bäddmadrasser

Sängar Lectus kudde täcke Heaven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *