Lectus Sängar designar för hela sovrummet

Lectus sängar designkollektion

Sängföretaget Lectus presenterar en ny, stor kollektion mönstrade tyger till sina sängar. ”Vi vill göra det möjligt att skapa ett personligt och unikt sovrum med mönstrade klädslar i modern design. Det behövs mer variation på sängmarknaden”, säger Therese Danielsson, vice VD på Lectus.

Den nya kollektionen innehåller ett koordinerat sortiment av sängklädslar, mörkläggande rullgardiner och gardiner. Genom att sängen är utformad så att du kan ha en extra klädsel ovanpå orginalklädseln vågar man välja en extra mönstrad klädsel utan att behöva vara rädd att man ska tröttna på den.

Kollektionen har skapats i samarbete med Lectus systervarumärke Hasta som tillverkar gardiner och mörkläggande rullgardiner. ”Förutom en bra säng behöver du även en bra mörkläggningsgardin för att kunna sova riktigt gott. Tillsammans med Hasta kan vi erbjuda ett designkoncept för hela sovrummet med matchande rullgardiner och gardinlängder till sängen.”

Genom att Lectus trycker upp mönstren på beställning är det möjligt att erbjuda ett stort antal olika mönster och det finns även möjlighet att tillverka efter kundspecifika önskemål. Du kan till och med skicka in ett foto om du vill ha det tryckt på sängen. Det gör att det finns alla möjligheter att vara kreativ och skapa ett unikt sovrum.

Kollektionen presenteras på Stockholm Furniture and Light Fair och finns tillgänglig för försäljning hos Lectus återförsäljare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *